Navigation : touch hover image

Diaries Boss Sold Sale Stuff
hello peeps ! welcome to superb blog. i'm awesome . me is i'm . kbye . hope enjoy!

 Pause if don't want hear

Footprints Here!

 No Harsh word here!
  Please don't leave your churp churp link , nuffnang link , hearbeat link or etc
Please check HERE first! it's easy to me follow back!
 Tell me if you done follow me
 Tell me if you wanna Exchange link with me
  Tell me if you have any problem
  You also can request tuto

Help Me click ?

Followers Here!

Past is Past

  • code colour
  • Sign Up Cbox
  • Letak Background dalam Cbox *private cbox*
  • Check berat blog
  • Highlight dalam Blockquote sahaja!
  • Image Blur
  • Scroll Box dalam Entry
  • Gambar berpusing
  • ape kes ? --'
  • Dividers
  • Million Thanks!

    basecode: Nurul AtiQah
    Edit by: SitiSyuhadah
    Re-Edited By: Aishah Sulaiman's
    Others: Daddy Google Chrome!

    icon comel dalam cbox

    Hai and Assalammualaikum . harini shaa ade buat tuto sikit pasal letak smile comei comei kat cbox . jom ikut step shaa :)
    • pergi sign in korang punya cbox kat SINI . siapa yang belum sign up cbox , boleh pergi tuto SINI dan SINI . 
    • okey dah ? tengok kat atas navbar tu ada OPTIONS kan ? okey tekan situ . pastu tekan SMILIES .
    • okey pastu klik macam gambar kat atas tu .. pastu okey pergi cari url icon comel yang kicik molek , korang amik url dia , korang pastekan dalam tu . macam shaa punya tu . kalau nak nak tambahankan smile lagi , tekan NEW ROW . okey
    • bila dah siap semua . scroll bawah tekan SAVE CHANGE! 
    • siap! :) pastu pergi SINI! 
    Icon comel boleh amik SINI!